Cel mai bun hack cs 1.6 2014?

cod bun pentru cs 1.6

Nu v-ati strofoca sa intrati pe acest site daca nu ati cauta coduri pentru Counter-Strike 1.6. Stiu ca nu mai este atat de jucat acesta, ca foarte multi au trecut pe CS GO, tocmai de aceea au aparut foarte multe coduri pentru CS 1.6. Nu mai vorbesc de faptul ca programatorii au trecut pe CS GO si apar tot mai multe versiuni de coduri. Un search pe Google si veti ramane surprinsi.

Codul pe care vi-l prezint astazi este realizat de unul dintre cei care au inceput sa creeze coduri pentru CS GO si mai apoi pentru CS 1.6. [Read more…]

x3n – cod nou cs 1.6

Descriere:

x3n este un cod nou cs 1.6. Are multe functionalitati precum aimbot, nosmoke, noflash, wallhack, bunnyhop script, esp si multe altele. Particularitatea codului nou cs 1.6, x3n, este ca se poate seta aimul pe corpul adversarului, adica nu veti da numai headshot, iar adminii se vor gandi de 2 ori inainte sa va dea ban.

Cum se foloseste?!

Se dezarhiveaza arhiva oriunde in calculator, eventual pe desktop, se intra in clientul de Counter-Strike 1.6 si se executa x3n.exe. Codul cs 1.6 se activeaza automat.

Pentru a intra in meniul codului nou cs 1.6 apasati tasta Insert.

[Read more…]