Category Archives: aim

Cel mai bun hack cs 1.6 2014?

cod bun pentru cs 1.6

Nu v-ati strofoca sa intrati pe acest site daca nu ati cauta coduri pentru Counter-Strike 1.6. Stiu ca nu mai este atat de jucat acesta, ca foarte multi au trecut pe CS GO, tocmai de aceea au aparut foarte multe coduri pentru CS 1.6. Nu mai vorbesc de faptul ca programatorii au trecut pe CS GO si apar tot mai multe versiuni de coduri. Un search pe Google si veti ramane surprinsi. Codul pe care vi-l prezint astazi este realizat de unul dintre cei care au inceput sa creeze coduri pentru CS GO si mai apoi pentru CS 1.6.

Aim nedetectabil in poze

aim nedetectabil in poze by raiz0

In acest articol o sa va prezint un hack privat. Ma uit pe internet si vad ca au aparut din ce in ce mai multe hack-uri private… ca publice. E ciudat lucrul asta, cand stii ca cele private sunt pe bani. E posibil sa fi invatat si ei lucrul asta si sa prosteasca oamenii.

x3n – cod nou cs 1.6

Descriere:

x3n este un cod nou cs 1.6. Are multe functionalitati precum aimbot, nosmoke, noflash, wallhack, bunnyhop script, esp si multe altele. Particularitatea codului nou cs 1.6, x3n, este ca se poate seta aimul pe corpul adversarului, adica nu veti da numai headshot, iar adminii se vor gandi de 2 ori inainte sa va dea ban.

Cum se foloseste?!

Se dezarhiveaza arhiva oriunde in calculator, eventual pe desktop, se intra in clientul de Counter-Strike 1.6 si se executa x3n.exe. Codul cs 1.6 se activeaza automat.

Pentru a intra in meniul codului nou cs 1.6 apasati tasta Insert.

download script norecoil

download script norecoil

Download Silent Aim CS 1.6

Descriere:
Daca ai ajuns aici probabil ca te intereseaza sa obtii un silent aim bun pentru Counter-strike 1.6. In randurile urmatoare veti gasi la download silent aim foarte bun pentru Counter-strike 1.6 non steam.